Pretul libertatii

Pretul libertatii

Traim intr-o societate imbolnavita in care viata se vinde scump, monopolizata fiind de marii administratori ai sfarsitului cat si de cei ai trecerii dincolo.

In incercarea de a ne confisca libertatea spirituala prin ascunderea ei in vizorul ironiei si prostiei, transforma cunoasterea existentei intr-un teatru ieftin de mahala.

Cand ajungi sa descoperi cine esti de fapt, cum poti evada si fii fericit dincolo de catusele societatii, devii tinta ironiilor si judecatii strambe a arhanghelilor media ce aduc tribut de sange in fata camerelor de filmat.

Libertatea este scumpa cand pretul ei poti sa-l vezi dupa ce ai rupt lanturile unei vieti betegite de multimea mutilor, orbilor si surzilor ce-si traiesc viata lor prin a ta.

Astfel se intelege acesta dimensiune patronata de tridimensionalitaea unor vechi legi meschine.

O data cu schimbarea vibratiei apare si trecerea in noua dimensiune, catusele isi pierd sensul, unii raman in lumea ce se scufunda incet dar sigur, iar tu mergi printre vlastarele unei noi paduri ce a inceput sa cresca pe un nou munte dintr-o noua lume si sub un nou soare rosu.

Lasa-te pur si simplu dus de valul schimbarii ca purtat de apa curgatoare a unui rau, nu incerca sa vezi si nu te atasa de ceea ce ramane in urma.

Lasa vechile povesti din istoria ta sa se duca o data cu vechile vibratii, si traieste noi povesti, liber de frustrarile si durerile ce s-au sters cazand in abisul trecutului.

Accepta schimbarea si nu te lupta cu ea. Totul se intampla rapid si la fel de rapid se va termina.

(Puka Inti)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *