Campul Energetic de Lumina

Campul energetic – o matrice invizibila


Campul Energetic de Lumina (C.E.L.) este o matrice invizibila, care ii transmite corpului informatii.

DIV032_100

Imaginati-va ca sunteti invaluiti intr-o sfera multicolora, translucida, care vibreaza in nuante de albastru, verde, rosu purpuriu si galben, avand raza de aproximativ un metru.

Campul Energetic de Lumina contine o arhiva completa a tuturor amintirilor noastre personale si ancestrale, a traumelor din timpul vietii prezente si chiar elemente dureroase din vieti anterioare.

Aceste inregistrari sunt stocate cu toata culoarea si intensitatea emotiei. Inregistrarile sunt asemenea programelor de computer latente care, atunci cand sunt activate, ne imping inspre comportamente, relatii, accidente si boli care imita situatia negativa initiala. 

Campul Energetic de Lumina are forma unei gogosi (cunoscuta in geometrie sub denumirea de toroid) cu o axa ori tunel in centru, de dimensiuni mai mici decat ale unei molecule. In limbajul incas, este cunoscuta ca “popo” sau balonul luminos.

Citeste mai mult

Legendele amerindienilor vorbesc despre persoane care stralucesc noaptea, ca si cum ar fi luminate de un foc interior. Povestirile andine vorbesc despre conducatorul Pachakuti, Copilul Soarelui, care stralucea ca lumina rasaritului. Astfel, cu cat o fiinta este mai evoluata spiritual, cu atat Lumina corpului sau energetic este mai puternica. Fiecare fiinta de pe Pamant este compusa din Lumina. Plantele absorb lumina direct de la soare si o transforma nutrientul lor vital, iar animalele mananca plante verzi, care se hranesc cu Lumina, astfel ca Lumina reprezinta baza vietii. Fiecare element viu din jurul nostru este constituit din Lumina, aranjata in diferite forme si vibratii.

DIV032_100

campul-energetic-munay-ki