Ritualuri de Transmisie “KARPAY”

KARPAY, ritualuri stravechi ale cunoasterii si puterii


Ritualurile KARPAY ne leaga de o linie straveche a cunoasterii si puterii. Au au fost practicate de milenii de catre toate popoarele de pe pamant. Ritualurile din Munay Ki se bazeaza pe practici de initiere ale shamanilor Inka si pre-Inka din Anzi si din Amazon.

Citeste mai mult

KARPAY planteaza samanta PACHACUTY (organizatorul lumii de deasupra), ce trebuie “udata” si “ingrijita” pentru ca ea sa creasca si sa infloreasca impreuna cu noi. Dupa accesarea KARPAY ne putem conecta direct la Stele si la Soare, iar portile dintre lumi se deschid din nou. Prin aceste noua ritualuri putem deveni “HOMO LUMINOUS”.

DIV032_100

 

Ritualurile de baza

 

DIV032_100

 1. Ritualul vindecatorilor 
  Te conecteaza la o linie ancestrala de fiinte de lumina; trezeste vindecatorul in tine. Ritualul Vindecatorilor este cunoscut ca binecuvantarea Hampe de la poporul Q’ero din zonele muntoase.
 1. Ritualul Centurilor de Putere
  Cinci centuri de lumina, care sunt tesute in campul de energie din lumina, pentru protectie. Ritualul Centurilor de Putere a fost transmis de Juan Victor Nuñez del Prado, al carui tata a fost unul dintre descoperitorii initiali ai natiunii Q’ero.
 1. Ritualul Armoniei
  Transmisia celor sapte arhetipuri in chakre te ajuta sa arzi reziduul psihic care se formeaza in chakrele tale, astfel in cat acestea sa poata straluci cu lumina lor originala in timp ce tu dobandesti un corp curcubeu. Ritualul Armoniei vine de la poporul Q’ero din zonele de jos, poporul Huachipayre de pe marginea Amazonului. Transmis de catre don Alejandro Cahuanchi, un renumit vindecator.
 1. Ritualul Clarviziunii
  Sunt instalate cai extra-cerebrale de lumina care conecteaza cortexul vizual la cel de al treilea ochi si la chakra inimii. Aceasta iti trezeste capacitatea de a percepe lumea invizibila a energiei si a spiritului. Ritualul Clarvazatorului este practicat in multe si diverse forme printre popoarele de pe Coasta de Nord din Peru, (descendentii culturilor Chimu si Moche) si de catre clarvazatorii si vanatorii de pe Amazon.

 DIV032_100

 

Ritualurile de Vibratie ale Fiintelor de Lumina

 

DIV032_100

 1. Ritualul Pastratorilor Zilei
  Te conecteaza la o linie ancestrala de maestri vindecatori din trecut. Acest ritual te ajuta sa-ti vindeci interiorul feminin, sa treci dincolo de frica si sa practici pacea si armonia. Ritualul Pastratorilor Zilei este cunoscut printre Q’ero ca Pampamesayok, venind din zonele joase si vaile din pampas.
 1. Ritualul Pastratorilor Intelepciunii
  Te conecteaza la o linie ancestrala de fiinte de lumina din trecut si din viitor. Acest ritual te ajuta sa-ti vindeci interiorul masculin, sa treci dincolo de timp, sa te cufunzi in invataturile medicinii si sa cunosti infinitul. Ritualul Pastratorilor Intelepciunii este cunoscut printre Q’ero ca ritualul Altomesayok, referindu-se la muntii inalti din Anzi. Don Manuel Quispe a fost ultimul cel mai mare Altomesayok al Q’ero.
 1. Ritualul Pastratorilor Pamantului
  Te conecteaza cu linia ancestrala de paznicii ai galaxiei noastre. Te ajuta sa inveti caile profetiei si sa visezi lumea in devenire. Ritualul Pastratorilor Pamantului este cunoscut printre Q’ero ca ritualul Kurak Akuyek, referindu-se la batranii care ’mestecau’ intelepciunea pentru a-i hrani pe cei tineri care urmeaza.

DIV032_100

 

Ritualurile ce vor veni

 

DIV032_100

 1. Ritualul Pastratorilor Stelelor
  Acest ritual te ancoreaza in siguranta la timpul de dupa marea schimbare; corpul fizic incepe sa evolueze catre Fiinta de Lumina. Ritualul Pastratorilor Stelelor este cunoscut ca Mosoq Karpay, care inseamna ’noul ritual’ in limbajul Qechua. Acest ritual anunta si pregateste o persoana pentru ‚timpul care va veni’. Structura cosmologiei Inka merge de la Pamant (Pachamama) pana la Munti (Apu) pana la stele.
 1. Ritualul Creatorului
  Trezeste Lumina Divina din interior si da nastere unui sens intregii creatii, de la cel mai mic graunte de nisip pana la cel mai mare grup de galaxii din univers. Ritualul Creatorului este cunoscut ca ritualul Taitanchis. Cuvantul Taitanchis se traduce, literal, ca ’Divinitate’.

DIV032_100