Piatra Pi

Piatra PI, reprezentarea campului de lumina al energiei umane


Piatra Pi sau Piatra de Tratament este poarta catre lumea invizibila a Pastratorilor Pamantului si a Laika. Este un acces hiper-dimensional catre taramurile invizibile la care Laika si Pastratorii Pamantului au acces, ca rezultat al celor noua initieri ale Munay Ki.

DIV032_100

Piatra PI este reprezentarea campului de lumina al energiei umane. Este Campul de Energie de Lumina care inconjoara si invaluie corpul fizic si este planul pentru sinele nostru fizic, emotional si spiritual. Campul de Energie de Lumina intra in Corpul nostru prin nucleul/miezul/esenta corpului, de-a lungul coloanei vertebrale si iese prin varful capului. Apoi o ia in jos de-a lungul bratelor intinse, intrand in pamant cam 30 cm si urcand din nou in sus prin picioarele noastre. Astfel, se creeaza o structura de lumina in forma de balon, care ne cuprinde, ne invaluie si ne informeaza.

Citeste mai mult

Pietrele Pi au fost gasite de-a lungul Americilor, vaste cantitati din acestea fiind in muzee si nimeni nu stie la ce anume erau folosite. Laika stiu ca ele sunt portale sau porti, ei stiu de asemenea ca sunt pur si simplu pietre si ca tu esti portalul – tu esti poarta lor. Cand tu devii un punct de acces catre matricea hiper-dimensionala a creatiei, campul tau de energie de lumina este detasat de timp si tu nu mai esti doar efectele trecutului tau, nici evenimentele care ti s-au intamplat in copilarie sau intr-o viata anterioara (inainte de a te fi nascut). Esti rezultatul viitorului destinului tau ajungand inapoi ca o mana uriasa propulsandu-te in devenirea ta.

DIV032_100

Partea exteriaoara reprezinta cimpul nostru energetic. Partea interioara reprezinta TUBUL PRANIC.

piatra-pi